Maak kennis

Graag stellen we ons aan u voor; wij zijn Stinstra, uw partner in kozijnen, ramen en deuren, aangenaam! Al meer dan 26 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden een nog altijd groeiende groep klanten in Friesland.

Ons vakkundige team bestaat uit 20 mensen en samen proberen we er voor te zorgen dat iedereen met een passende oplossing geholpen wordt. Stinstra is een veelzijdig bedrijf en biedt diverse aan elkaar verwante producten onder één dak.

Verschillende producten, maar met de overeenkomst dat ze uitblinken in kwaliteit. We hebben bewust gekozen voor een aantal kwalitatief hoogstaande merken, die in onze ruim opgezette showroom op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd. Dit geeft u de gelegenheid de kozijnen, ramen en deuren uitgebreid met eigen ogen te bekijken.

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan wordt alles door hoofdzakelijk eigen monteurs gemonteerd. Zo hebben onze klanten één aanspreekpunt en weten wij zeker dat het eindresultaat overeenkomt met de verwachtingen.

Meer lezen over ons? In juli 2020 is directeur Erik Jan Wijnstra geïnterviewd voor de zomereditie van het blad “Ondernemend Friesland”. Het interview kunt u hier terug lezen.

Menu