Kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien, voor renovatie én nieuwbouw.

Topkwaliteit kunststof en aluminium kozijnen, gemakkelijk uit te zoeken in onze showroom in Leeuwarden.

Waarom kies je voor kunststof of aluminium kozijnen?

Hoge isolatiewaarde

Onderhoudsarm

Eindeloze mogelijkheden

Woning Deinum

Kunststof kozijnen

Overweeg jij jouw huidige kozijnen te vervangen voor mooie, duurzame kunststof kozijnen? In veel gevallen is dat een slimme keuze als je kijkt naar een stukje wooncomfort, uitstraling én duurzaamheid. Veel warmte gaat namelijk verloren via ramen en deuren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en optimale kozijnen voor jouw woning.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn licht, sterk en slank. Aluminium is dan ook erg populair het om grote raampartijen gaat, maar de laatste jaren heeft dit type kozijn sowieso een opmars gemaakt bij nieuwbouwprojecten en renovaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.

Ook een afspraak maken?

Wil je meer weten over kunststof of aluminium kozijnen? Of direct een afspraak plannen voor een gratis meting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw nieuwe kozijnen vind je in onze showroom in Leeuwarden

Gerealiseerde projecten

Aluminium kozijnen bij rietgedekte woning

Bij deze prachtige nieuwbouwwoning met rietgedekte kap hebben we rondom alle kozijnenwerk geplaatst: moderne, strakke aluminium kozijnen.

Aluminium bij nieuwbouwwoning Stiens

Bij deze bijzondere, vrijstaande nieuwbouwwoning hebben we de aluminium kozijnen geplaatst. De woning is gebouwd naar een ontwerp van ontwerpburo Wietze Dijkstra uit Terherne.

Houtlook dakrandbekleding en meer…

In Leeuwarden hebben we deze mooie, vrijstaande bungalow voorzien van nieuwe, houtlook dakrandbekleding, nieuwe kozijnen en natuurstenen onderdompels.

Alles over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Bij ons kun je nog rekenen op een eerlijk en vooral compleet advies.

Contact opnemen

Meer weten of een specifieke vraag? Laat het ons weten via onderstaand formulier of neem vrijblijvend, telefonisch contact met ons op.

Contactformulier

Aluminium of kunststof kozijnen?

Kunststof of aluminium kozijnen? De afweging tussen beide kan lastig zijn. Het is een vraag die we dan ook geregeld krijgen. De keuze tussen kunststof en aluminium is echter een persoonlijke keuze. Het is daarbij afhankelijk van de voorkeur als het gaat om de uitstraling, maar ook om wat voor het type gebouw het gaat en natuurlijk het budget. Beide materialen hebben andere, unieke eigenschappen.

Meer weten? Lees dan hier alles over kunststof kozijnen. Op deze pagina vind je meer informatie over aluminium. Liever direct een persoonlijk advies op maat? Plan dan een gratis meting en we komen bij je langs.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van kozijnen?

Overweeg je om jouw kozijnen te vervangen en ben je benieuwd naar de kosten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen bij je langs voor een gratis meting. Daarna ontvang je zo snel mogelijk een offerte op maat zodat jij snel zicht hebt op de kosten voor het vervangen van je kozijnen. Plan nu vrijblijvend de gratis meting en krijg zicht op je kosten.

Kan ik subsidie krijgen op kozijnen?

Onder bepaalde voorwaarden kun je subsidie krijgen voor het vervangen van je kozijnen. Voor de actuele regelgeving en mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website van De Rijksoverheid.

Call Now Button