Kunststof en aluminium schuifpuien in Friesland en omgeving. Voor renovatie én nieuwbouw.

Kunststof en aluminium schuifpuien in Friesland en omgeving. Voor renovatie én nieuwbouw.

Waarom kies je een kunststof of aluminium schuifpui?

Hoge isolatiewaarde

Onderhoudsarm

Eindeloze mogelijkheden

Kunststof schuifpuien

Overweeg jij jouw huidige schuifpuien te vervangen voor mooie, duurzame kunststof schuifpuien? In veel gevallen is dat een slimme keuze als je kijkt naar een stukje wooncomfort, uitstraling én duurzaamheid. Veel warmte gaat namelijk verloren via ramen en deuren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en optimale kozijnen voor jouw woning.

Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpuien zijn licht, sterk en slank. Aluminium is dan ook erg populair het om grote raampartijen gaat, maar de laatste jaren heeft dit type schuifpui sowieso een opmars gemaakt bij nieuwbouwprojecten en renovaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.

Ook een afspraak maken?

Wil je meer weten over kunststof of aluminium kozijnen? Of direct een afspraak plannen voor een gratis meting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw nieuwe kozijnen vind je in onze showroom in Leeuwarden

Gerealiseerde projecten

Aluminium antraciet voordeur en witte kozijnen

Bij deze charmante woning in Tytsjerk hebben we moderne, witte aluminium kozijnen rondom het huis, geplaatst, net als een schuifpui en een strakke, antracietkleurige voordeur.

Een prachtig uitzicht via aluminium kozijnen

Bij de landelijke B&B De Hippe Schuur in Tytsjerk realiseerden we alle aluminium kozijnen in de gevel, net als de nieuwe toegangspui, schuifpuien en raamkozijnen.

Houtlook dakrandbekleding en meer…

In Leeuwarden hebben we deze mooie, vrijstaande bungalow voorzien van nieuwe, houtlook dakrandbekleding, nieuwe kozijnen en natuurstenen onderdompels.

Alles over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Bij ons kun je nog rekenen op een eerlijk en vooral compleet advies.

Contact opnemen

Meer weten of een specifieke vraag? Laat het ons weten via onderstaand formulier of neem vrijblijvend, telefonisch contact met ons op.

Contactformulier

Wat is beter: een kunststof of aluminium schuifpui?

Of een schuifpui van kunststof beter is dan één van aluminium, is eigenlijk niet te zeggen Beide materialen hebben hun unieke eigenschappen, voor- en nadelen. De afweging tussen beide kan dan ook lastig zijn. Het is een vraag die we dan ook geregeld krijgen. De keuze tussen kunststof en aluminium is echter een persoonlijke keuze. Het is daarbij afhankelijk van de voorkeur als het gaat om de uitstraling, maar ook om wat voor het type gebouw het gaat en natuurlijk jouw budget. Wil je weten wat de beste schuifpui is voor jouw woning? Plan dan gerust een gratis meting in of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost een nieuwe schuifpui?

De kosten voor een nieuwe schuifpui zijn gebaseerd op verschillende zaken. Naast de afmetingen van de schuifpui en het materiaal zijn er nog meer keuzes die het antwoord op deze vraag beïnvloeden. Denk aan het soort glas dat je kiest, het kozijnprofiel, het hang- en sluitwerk, of je ook horren of ventilatie wilt toevoegen en meer. Ook de montagekosten verschillen per bedrijf. Daarbij is iedere woning anders, net als de wensen van onze klanten. Wij hanteren daarom geen standaard tarieven, maar komen graag vrijblijvend bij je langs voor een gratis meting. Zo ben jij verzekerd van advies voor jouw situatie én weet je precies wat jouw nieuwe schuifpui kost. Voorkom verrassingen achteraf en neem gerust contact met ons op.

Wat is goedkoper: een kunststof of aluminium schuifpui?

Vanuit budgetoogpunt kiezen mensen sneller voor een kunststof schuifpui dan eentje van aluminium. Dit laatste is gemiddeld genomen duurder doordat de grondstofprijs voor het materiaal van kunststof kozijnen goedkoper is dan voor aluminium kozijnen. Wil je precies weten wat de kosten zijn voor jouw nieuwe schuifpui, in kunststof óf aluminium? Plan dan gerust een gratis meting bij je thuis in.

Call Now Button