Kunststof kozijnen en schuifpuien voor renovatie én nieuwbouw, zakelijk en particulier.

Kunststof kozijnen en schuifpuien voor renovatie én nieuwbouw, zakelijk en particulier.

Waarom kies je voor kunststof kozijnen?

Hoge isolatiewaarde

Veel warmte gaat verloren via ramen en kozijnen. Kies je voor isolerende kozijnen? Dan bespaar je op je energierekening én geniet je van meer warmte in huis.

Onderhoudsarm

Houtwerk is gemiddeld genomen iedere 6 à 7 jaar toe aan een nieuwe schilderbeurt. Met kunststof kozijnen bespaar je dus op schilderkosten.

Eindeloze mogelijkheden

Hout-look, grijs, zwart, wit of een andere kleur: de mogelijkheden van kunststof kozijnen zijn eindeloos. Ontdek ze in onze showroom!

Ook een afspraak maken?

Wil je meer weten over kunststof of aluminium kozijnen? Of direct een afspraak plannen voor een gratis meting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw nieuwe kozijnen vind je in onze showroom in Leeuwarden

Gerealiseerde projecten

Houtlook dakrandbekleding en meer…

In Leeuwarden hebben we deze mooie, vrijstaande bungalow voorzien van nieuwe, houtlook dakrandbekleding, nieuwe kozijnen en natuurstenen onderdompels.

Renovatie tussenwoning Westeinde

Bij zowel deze nette tussenwoning als die van de buren hebben we diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Alle kozijnen werden vervangen voor mooie, duurzame kunststof exemplaren.

Kunststof deuren én kozijnen

In het Friese terpdorp Boksum was Stinstra Kozijnen te vinden voor het renoveren van de kozijnen en deuren van deze mooie, oude woning.

Alles over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Bij ons kun je nog rekenen op een eerlijk en vooral compleet advies.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, per mail of bel ons op 058 25 42 160.

Contactformulier

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten van kunststof kozijnen hangen af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan jouw persoonlijke keuze: kies je voor een standaard of luxe/bijzondere uitvoering? Maar uiteraard hangt dit ook af van het formaat en vooral het aantal kozijnen. Wij hanteren daarom nooit standaard tarieven, maar komen in en rondom Friesland vrijblijvend bij jou thuis langs voor een gratis inmeting. Na het inmeten sturen we je de offerte op maat toe voor jouw woning zodat je precies weet wat jouw nieuwe kunststof kozijnen kosten. Wil je ook een gratis meting plannen?

Hoeveel subsidie op kunststof kozijnen?

Onder bepaalde voorwaarden kun je subsidie krijgen voor het vervangen van je kozijnen/wanneer je overweegt kunststof kozijnen te (laten) plaatsen. Voor de actuele regelgeving en mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website van De Rijksoverheid.

Wat is de levensduur van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn niet voor niets populair, ze gaan namelijk over het algemeen zo’n 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het merk en de kwaliteit van de kozijnen, maar ook hoe deze worden gemonteerd. Bij Stinstra Kozijnen ben je verzekerd van topkwaliteit kozijnen en vakkundige montage door onze eigen monteurs. Lees hier meer over Stinstra Kozijnen óf neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Triple en HR++ glas?

Kortgezegd heeft het verschil tussen Triple en HR++ glas te maken met de coating en het aantal glasplaten. HR++ glas is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen. Hierdoor isoleert HR++ glas goed. Triple glas bestaat uit 3 glasplaten met een coating én isolerend glas waardoor het nog net iets beter isoleert. Wat de beste keuze is voor jouw woning, is persoonlijk, afhankelijk van het type woning, jouw wensen én budget. Wij bekijken graag samen met je wat voor jou de beste keuze is. Wil je hierover bellen of een afspraak inplannen?

Call Now Button