Kunststof kozijnen van Stinstra

Al meer dan 25 jaar hét vertrouwde adres voor kunststof kozijnen in Friesland.

10 jaar garantie op jouw nieuwe kunststof kozijnen.

Inclusief montage door onze eigen, vakkundige monteurs.

Onderhoudsarm en een hoge isolatiewaarde.

Kies jouw kozijnen in onze showroom in Leeuwarden

Overweeg je nieuwe kozijnen? Laat je dan inspireren en adviseren in onze ruim opgezette showroom in Leeuwarden. Of je nu op zoek bent naar kunststof of aluminium: wij helpen je graag bij de keuze voor jouw nieuwe kozijnen, voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Plan gemakkelijk een showroomafspraak via onderstaand formulier, neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@stinstra.nl.

10 jaar garantie

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Daarbij geniet je van 10 jaar garantie op je nieuwe, kunststof kozijnen en deuren.

Woning Deinum

Onderhoudsarm + een hoge isolatiewaarde

Houtwerk is gemiddeld genomen iedere 6 à 7 jaar toe aan een nieuwe schilderbeurt. Met onderhoudsarme, kunststof kozijnen bespaar je dus op schilderkosten.

Daarbij gaat veel warmte verloren via ramen en kozijnen. Kies je voor isolerende kozijnen? Dan bespaar je op je energierekening én geniet je van meer warmte in huis.

Ook een afspraak maken?

Wil je meer weten over kunststof of aluminium kozijnen? Of direct een afspraak plannen voor een gratis meting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen:

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten van kunststof kozijnen hangen af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan jouw persoonlijke keuze: kies je voor een standaard of luxe/bijzondere uitvoering? Maar uiteraard hangt dit ook af van het formaat en vooral het aantal kozijnen. Wij hanteren daarom nooit standaard tarieven, maar komen in en rondom Friesland vrijblijvend bij jou thuis langs voor een gratis inmeting. Na het inmeten sturen we je de offerte op maat toe voor jouw woning zodat je precies weet wat jouw nieuwe kunststof kozijnen kosten. Wil je ook een gratis meting plannen?

Hoeveel subsidie op kunststof kozijnen?

Onder bepaalde voorwaarden kun je subsidie krijgen voor het vervangen van je kozijnen/wanneer je overweegt kunststof kozijnen te (laten) plaatsen. Voor de actuele regelgeving en mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website van De Rijksoverheid.

Wat is de levensduur van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn niet voor niets populair, ze gaan namelijk over het algemeen zo’n 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het merk en de kwaliteit van de kozijnen, maar ook hoe deze worden gemonteerd. Bij Stinstra Kozijnen ben je verzekerd van topkwaliteit kozijnen en vakkundige montage door onze eigen monteurs. Lees hier meer over Stinstra Kozijnen óf neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Triple en HR++ glas?

Kortgezegd heeft het verschil tussen Triple en HR++ glas te maken met de coating en het aantal glasplaten. HR++ glas is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen. Hierdoor isoleert HR++ glas goed. Triple glas bestaat uit 3 glasplaten met een coating én isolerend glas waardoor het nog net iets beter isoleert. Wat de beste keuze is voor jouw woning, is persoonlijk, afhankelijk van het type woning, jouw wensen én budget. Wij bekijken graag samen met je wat voor jou de beste keuze is. Wil je hierover bellen of een afspraak inplannen?

Offerte aanvragen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van jouw nieuwe kozijnen? Dan komen wij graag bij je langs voor een GRATIS inmeting en offerte. Neem daarvoor gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, per mail of bel ons op 058 25 42 160.

Contactformulier
Call Now Button