Over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: uw partner in kozijnen, ramen en deuren. Aangenaam! Al meer dan 25 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden een nog altijd groeiende groep klanten in Friesland en omgeving.

Ons vakkundige team bestaat uit ruim 20 enthousiaste collega’s. Samen zorgen we er iedere dag weer voor dat onze klanten ontzorgd worden met een passende oplossing. Stinstra Kozijnen is een veelzijdig bedrijf en wij bieden u diverse, aan elkaar verwante, producten onder één dak. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijk en vooral compleet advies. Verschillende producten, maar met de overeenkomst dat ze uitblinken in kwaliteit.

We hebben bewust gekozen voor een aantal kwalitatief hoogstaande merken, die in onze ruim opgezette showroom op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd. Dit geeft u de gelegenheid de kozijnen, ramen en deuren uitgebreid met eigen ogen te bekijken.

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan wordt alles door hoofdzakelijk eigen monteurs gemonteerd. Zo hebben onze klanten één aanspreekpunt en weten wij zeker dat het eindresultaat overeenkomt met de verwachtingen. Wilt u meer lezen over ons? In juli 2020 is directeur Erik Jan Wijnstra geïnterviewd voor de zomereditie van het blad “Ondernemend Friesland”. Het interview kunt u hier terug lezen.

null

Kozijnen

Kozijnen om lang van te genieten.

null

Schuifpuien

Vergroot uw woonplezier met onze schuifpuien.

null

Buitendeuren

Een fraaie buitendeur vormt een mooie entree van uw woning.

null

Garagedeuren

Degelijke kwaliteit met moderne toepassingen.

null

Gevelbekleding

Nooit meer schilderen met Keralit gevelbekleding.