Over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. Al meer dan 30 jaar voorzien wij onze klanten op persoonlijke wijze van duurzame en onderhoudsarme kozijnen. Ons vakkundige team bestaat uit ruim 20 enthousiaste collega’s.

Samen zorgen we er iedere dag weer voor dat onze klanten ontzorgd worden met een passende oplossing. Stinstra Kozijnen is een veelzijdig bedrijf en wij bieden je diverse, aan elkaar verwante, producten onder één dak. Zo ben je altijd verzekerd van een eerlijk en vooral compleet advies.

Wij kiezen voor kwaliteit

We hebben bewust gekozen voor een aantal kwalitatief hoogstaande merken, die in onze ruim opgezette showroom op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd. Dit geeft je de gelegenheid de kozijnen, ramen en deuren uitgebreid met eigen ogen te bekijken.

Heb je eenmaal een keuze gemaakt? Dan wordt alles door hoofdzakelijk onze eigen monteurs gemonteerd. Zo hebben onze klanten één aanspreekpunt en weten wij zeker dat het eindresultaat overeenkomt met jouw verwachtingen.

Zo werken we:

Iedereen woning of pand is anders, maar onze werkwijze is al 30 jaar een succes. We beginnen daarom altijd met een kennismaking en een gratis meting. Vanuit daar gaan we verder.

Gratis meting & advies

Showroom afspraak

Montage afspraak

Kozijnen naar wens

1. Gratis meting & advies

We komen vrijblijvend bij je langs voor een gratis meting. Met onze offerte op maat weet je precies wat je kunt verwachten, zonder gedoe achteraf.

2. Showroom afspraak

Je bent welkom in onze showroom in Leeuwarden om de puntjes op de ”i” te zetten voor jouw keuze, tijdens een inspiratie- en adviesbezoek.

3. Montage afspraak

Zodra jij de knoop hebt doorgehakt, bestellen wij de kozijnen en maken we een afspraak voor de montage door onze eigen, vakkundige monteurs.

4. Kozijnen naar wens

Het gaat ons erom dat jij tevreden bent met het resultaat. Betalen doe je dus meestal pas áchteraf, als alles is opgeleverd volgens afspraak.

Ytzen

Monteur / timmerman

Anne

Verkoop & advies

Gerrit

Monteur / timmerman

Kor

Calculatie

Bardo

Magazijnmeester

Jan Sjoerd

Hoofd bedrijfsbureau

Nynke

Werkvoorbereiding & planning

Willian

Monteur / timmerman

Anne

Werkvoorbereider

Walter

Monteur / timmerman

Erik-Jan

Directie

Christine

Receptie & administratie

Cor

Monteur / timmerman

Iris

Administratie

Nealtsje

Financiële administratie

Jochem

VGM & PR

Jan

Monteur / timmerman

Eric

Bouwkundig tekenaar

Syb

Monteur / timmerman

Marc

Monteur / timmerman

WERKEN BIJ STINSTRA KOZIJNEN

Hier ook tussen staan?

Call Now Button