Een greep uit onze projecten

Bekijk op deze pagina een greep uit onze projecten. Een mooie afwisseling tussen kunststof en aluminium, zakelijke én particuliere projecten.

Wil je meer weten over een specifiek project? Of over de mogelijkheden voor jouw woning, bedrijfspand, vakantiehuis of volledig nieuwbouwplan? Laat het ons gerust weten.

Contact opnemen
Renovatie tussenwoning Westeinde

Renovatie tussenwoning Westeinde

Bij zowel deze nette tussenwoning als die van de buren hebben we diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Alle kozijnen werden vervangen voor mooie, duurzame kunststof exemplaren.

Uitbouw en renovatie Oudega

Uitbouw en renovatie Oudega

Deze woning in Oudega werd in een nieuw jasje gestoken. Boven en beneden werd al het kozijnenwerk vervangen door mooie, duurzame en isolerende aluminium kozijnen. Een mooie klus, i.o.v. Jongsma Bouw en Timmerwerken.

Aluminium kozijnen op de Zeedijk

Aluminium kozijnen op de Zeedijk

Aan de Zeedijk in het Friese Ferwert vind je deze bijzondere woning waar de bewoners genieten van een prachtig uitzicht over de dijk. Via de nieuwe kozijnen is het éxtra genieten van het uitzicht!

Renovatie Oranje Nassauschool

Renovatie Oranje Nassauschool

In Leeuwarden heeft vastgoedverhuurder Steen Invest de voormalige Oranje Nassauschool compleet gerenoveerd. Er is plaatsgemaakt voor maar liefst 17 luxe appartementen.

Nieuwbouwwoning in Oudega

Nieuwbouwwoning in Oudega

Je ziet wel vaker plekken waarvan je denkt: ‘Goh, daar zou ik nou wel willen wonen”. Deze woning in Oudega is er – als je het ons vraagt – ééntje van. De woning is voorzien van een warme kleur steen en houtwerk, wat perfect gecombineerd wordt met de door ons gerealiseerde, aluminium kozijnen.

Renovatie woning Oudemirdum

Renovatie woning Oudemirdum

Het voormalige kozijnenwerk heeft plaatsgemaakt voor een mooie, moderne en strakke aluminium variant die de bungalow een extra luxe uitstraling geeft.

Renovatieklus in Deinum

Renovatieklus in Deinum

Bij deze mooie woning in Deinum hebben we het volledige kozijnenwerk gerenoveerd. Alle houtwerk vervingen we voor moderne, duurzame én meer isolerende kunststof kozijnen.

Nieuwbouwproject Deinum Oost

Nieuwbouwproject Deinum Oost

Deze twee woningen van een nieuwbouwproject in Deinum hebben we voorzien van kunststof kozijnen. Bij ditzelfde project nog eens drie woningen voorzien van kunststof en nog een viertal woningen van aluminium kozijnen.

Vakantiewoningen Meer van Eysinga

Vakantiewoningen Meer van Eysinga

De woningen staan op zeer royale kavels van gemiddeld 1.500 m2 en zijn exclusief in ruimte, duurzaamheid en omgeving. Stinstra Kozijnen heeft alle woningen voorzien van stijlvolle en duurzame aluminium kozijnen, ramen en deuren.

Renovatie Voetzorg Friesland

Renovatie Voetzorg Friesland

Voor Voetzorg Friesland heeft Stinstra Kozijnen het gebouw gerenoveerd met nieuwe gevelbekleding en aluminium kozijnen. De kozijnen zijn voorzien van triple beglazing en de buitenmuur is voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen en nieuwe gevelbekleding.

Ook een afspraak maken?

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie, een afspraak in onze showroom óf gratis meting bij je thuis.

Call Now Button