Kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien voor nieuwbouwprojecten.

Kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien voor nieuwbouwprojecten.

Volledig ontzorgd, ook bij projectbouw:

Stinstra Kozijnen is al meer dan 30 jaar een begrip in Friesland en omgeving. Ook voor nieuwbouwprojecten en de aannemerij.

Offerte op maat

Maatvoering en tekenwerk op bouwkundig vlak

Stuur je klanten gemakkelijk naar onze showroom

Word maximaal ontzorgd

1. Offerte op maat

We beginnen met het doornemen van de wensen en de details van het project voordat we een offerte op maat voor je maken.

2. Maatvoering en tekenwerk

Onze eigen tekenaar zorgt voor de juiste maatvoering en het tekenwerk voor jouw project. Zo weet je zeker dat het ook op bouwkundig vlak goed is geregeld.

3. Showroom bezoek door jouw klant

We snappen dat jij en/of jouw klanten de kozijnen graag in het echt willen bekijken. Stuur daarom gerust jouw klant naar onze showroom, of kom samen langs.

4. Word maximaal ontzorgd

Met ruime ervaring in de zakelijke markt en de aannemerij, weten we jou als geen ander te ontzorgen bij de kozijnen voor jouw (nieuwbouw)project.

Ook een afspraak maken?

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie, een afspraak in onze showroom óf gratis meting bij je thuis.

Gerealiseerde projecten

Brugwachtershuisje voorzien van aluminium kozijnen

Stinstra Kozijnen heeft het brugwachtershuisje in Birdaard voorzien van aluminium raamkozijnen rondom, een aluminium deur, buitenhoeken en lekdorpels.

Aluminium kozijnen en elektrisch te openen ramen

Bij dit mooie, oude pand in Buitenpost hebben we witte, aluminium kozijnen geplaatst. In de bestaande sportzaal zijn de ramen elektrisch te openen met een draai/kiep systeem.

Een prachtig uitzicht via aluminium kozijnen

Bij de landelijke B&B De Hippe Schuur in Tytsjerk realiseerden we alle aluminium kozijnen in de gevel, net als de nieuwe toegangspui, schuifpuien en raamkozijnen.

Alles over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Bij ons kun je nog rekenen op een eerlijk en vooral compleet advies.

Jouw nieuwe kozijnen vind je in onze showroom in Leeuwarden

Call Now Button