Aluminium kozijnen en schuifpuien voor renovatie en nieuwbouw, zakelijk en particulier.

Aluminium kozijnen en schuifpuien voor renovatie en nieuwbouw, zakelijk en particulier.

Waarom kies je voor aluminium kozijnen?

Hoge isolatiewaarde

Veel warmte gaat verloren via ramen en kozijnen. Kies je voor isolerende kozijnen? Dan bespaar je op je energierekening én geniet je van meer warmte in huis.

Onderhoudsarm

Houtwerk is gemiddeld genomen iedere zes à zeven jaar toe aan een nieuwe schilderbeurt. Met aluminium kozijnen bespaar je dus op schilderkosten.

Eindeloze mogelijkheden

De draagkracht en hardheid van aluminium zorgen ervoor dat grote glasoppervlakten mogelijk zijn. Ga jij ook voor de strakke, moderne look van aluminium kozijnen?

Ook een afspraak maken?

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie, een afspraak in onze showroom óf gratis meting bij je thuis.

Aluminium kozijnen vind je in onze showroom in Leeuwarden

Gerealiseerde projecten

Brugwachtershuisje voorzien van aluminium kozijnen

Stinstra Kozijnen heeft het brugwachtershuisje in Birdaard voorzien van aluminium raamkozijnen rondom, een aluminium deur, buitenhoeken en lekdorpels.

Aluminium kozijnen en elektrisch te openen ramen

Bij dit mooie, oude pand in Buitenpost hebben we witte, aluminium kozijnen geplaatst. In de bestaande sportzaal zijn de ramen elektrisch te openen met een draai/kiep systeem.

Aluminium antraciet voordeur en witte kozijnen

Bij deze charmante woning in Tytsjerk hebben we moderne, witte aluminium kozijnen rondom het huis, geplaatst, net als een schuifpui en een strakke, antracietkleurige voordeur.

Alles over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Bij ons kun je nog rekenen op een eerlijk en vooral compleet advies.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, per mail of bel ons op 058 25 42 160.

Contactformulier

Wat kosten aluminium kozijnen?

De prijs van aluminium kozijnen wordt bepaald door het formaat van de kozijnen, het type glas en het aantal ramen en deuren. Daarnaast kun je ook nog extra’s toevoegen zoals een ventilatierooster of een hor. Wij hanteren daarom nooit standaard tarieven, maar komen in en rondom Friesland vrijblijvend bij jou thuis langs voor een gratis inmeting. Na het inmeten sturen we je de offerte op maat toe voor jouw woning zodat je precies weet wat jouw nieuwe aluminium kozijnen kosten. Wil je ook een gratis meting plannen?

Hoeveel subsidie op aluminium kozijnen?

Onder bepaalde voorwaarden kun je subsidie krijgen voor het vervangen van je kozijnen/wanneer je overweegt aluminium kozijnen te (laten) plaatsen. Voor de actuele regelgeving en mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website van De Rijksoverheid.

Wat is de levensduur van aluminium kozijnen?

Aluminium kozijnen zijn niet voor niets populair, ze gaan namelijk over het algemeen zo’n 40 jaar mee. Iets korter dan de gemiddelde levensduur van kunststof kozijnen (50 – 75 jaar). De levensduur is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het merk en de kwaliteit van de kozijnen, maar ook hoe deze worden gemonteerd. Bij Stinstra Kozijnen ben je verzekerd van topkwaliteit aluminium kozijnen en vakkundige montage door onze eigen monteurs. Lees hier meer over Stinstra Kozijnen óf neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat zijn de voor- en nadelen van aluminium kozijnen?

Een paar voordelen van aluminium kozijnen zijn: de hoge isolatiewaarde, het feit dat deze niet roesten of rotten (t.o.v. bijvoorbeeld houtwerk), de stevigheid, levensduur, dat aluminium onderhoudsarm is, het milieuvriendelijk is, gemakkelijk te repareren en de eindeloze mogelijkheden in kleur en vorm.

Veel mensen zien de prijs dan ook als grootste nadeel. Daarbij mogen aluminium kozijnen niet direct in verbinding staan met bepaalde grondstoffen en kun je aluminium niet verven. De kleurkeuze is dus eentje om goed de tijd voor te nemen. Twijfel je nog of je voor aluminium of kunststof kozijnen kiest? Wij helpen je graag met een maatwerk advies én offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis meting bij jou thuis.

Call Now Button