Kunststof schuifpuien: voor renovatie en nieuwbouw, zakelijk en particulier.

Kunststof schuifpuien: voor renovatie en nieuwbouw, zakelijk en particulier.

Waarom kies je voor een kunststof schuifpui?

Hoge isolatiewaarde

Veel warmte gaat verloren via ramen en kozijnen. Kies je voor een isolerende, kunststof schuifpui? Dan bespaar je op je energierekening én geniet je van meer warmte in huis.

Onderhoudsarm

Houtwerk is gemiddeld genomen iedere 6 à 7 jaar toe aan een nieuwe schilderbeurt. Met een kunststof schuifpui en kozijnen bespaar je dus op schilderkosten.

Eindeloze mogelijkheden

Hout-look, grijs, zwart, wit of een andere kleur: de mogelijkheden van kunststof schuifpuien en kozijnen zijn eindeloos. Ontdek ze in onze showroom!

Ook een afspraak maken?

Wil je meer weten over kunststof of aluminium kozijnen? Of direct een afspraak plannen voor een gratis meting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw nieuwe kozijnen vind je in onze showroom in Leeuwarden

Gerealiseerde projecten

Houtlook dakrandbekleding en meer…

In Leeuwarden hebben we deze mooie, vrijstaande bungalow voorzien van nieuwe, houtlook dakrandbekleding, nieuwe kozijnen en natuurstenen onderdompels.

Renovatie tussenwoning Westeinde

Bij zowel deze nette tussenwoning als die van de buren hebben we diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Alle kozijnen werden vervangen voor mooie, duurzame kunststof exemplaren.

Kunststof deuren én kozijnen

In het Friese terpdorp Boksum was Stinstra Kozijnen te vinden voor het renoveren van de kozijnen en deuren van deze mooie, oude woning.

Alles over Stinstra Kozijnen

Wij zijn Stinstra Kozijnen: jouw partner in kozijnen, ramen en deuren. Al meer dan 30 jaar bedienen we vanuit Leeuwarden zowel de particuliere als zakelijke markt in Friesland en omgeving.

Je bent, met onze ervaring, deskundige collega’s en topkwaliteit merken waarmee we werken, verzekerd van de beste oplossing voor jouw woning. Bij ons kun je nog rekenen op een eerlijk en vooral compleet advies.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, per mail of bel ons op 058 25 42 160.

Contactformulier
Call Now Button